Barza pe casa lui Shor! Jasmin: După naşterea lui Miron, am avut surpriză în casa din Chişinău

Interpreta rusă Jasmin, soţia primarului de Orhei Ilan Shor, care acum o lună i-a dăruit acestuia un băieţel, a declarat că după naşterea lui Miron, pe acoperişul casei din Chişinău au poposit oaspeţi neaşteptaţi.

Aceasta a declarat pentru presa rusă că o pereche de cocostârci şi-au făcut un cuib pe acoperişul locuinţei lor, aducând multă bucurie.

„Peste cinci zile după naşterea lui Miron, în casa noastră din Chişinău, cocostârcii au spart un stâlp din acoperiş şi şi-au făcut un cuib, unde au depus ouă. Şi acesta tocmai în partea unde stăm noi”, a relatat Jamsin pentru presa de la Moscova.

Aceasta s-a arătat încântată de acest eveniment, declarând că nimeni din casă nu a încercat să deranjeze păsările.

Cât priveşte fiul său Miron, Jasmin a spus că acesta, o confirmă și soțul său, îi seamănă leit ei. „Sunt foarte fericită, pentru că așa și trebuie să fie: fiica să semene cu tata, iar fiii – cu mama”, a spus interpreta.

Miron este al treilea copil pentru Jasmin, ea mai având un fiu din prima sa căsătorie și o fiică, Margarita, din căsnicia cu Ilan Shor.

Cei doi s-au căsătorit în 2011, artista rusă fiind stabilită mai mult la Moscova. După ce Ilan Shor a devenit  primar, artista tot mai des şi-a petrecut timpul la Orhei. În ultimele luni de sarcină aceasta s-a stabilit la Orhei, reuşind chiar să constituie aici şi un ansamblu de copii.

jasmin

De notat că primarul de Orhei, Ilan Shor este martor în dosarul ex-premierului Vlad Filat şi are statut de bănuit în dosarul delapidării BEM.  Ex-premierul Vlad Filat a fost reţinut, iar apoi arestat în baza unui autodenunţ al lui Ilan Shor, în care afirmă că i-a oferit mită, sub formă de bani, bunuri şi servicii, în valoare de 250 mil de dolari.

Săptămâna curentă președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a declarat la un post deteleviziune că Ilan Shor „o să fie arestat şi că societatea poate să stea liniștită” . „El e la Orhei, s-a făcut cuconaș acolo, dar banii nu-s la Orhei. Raportul Kroll arată că el e cocoșelul cu sacul cu bani”, a spus Ghimpu.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.