Ancelotti laudă profesionalismul lui Ronaldo: La 3 dimineața îl aștepta iubita, dar el făcea băi cu gheață

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Carlo Ancelotti a rămas surprins de cel mai important jucător al său de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, scrie Digisport.

Într-un interviu acordat celor de la Financial Times, fostul antrenor al „galacticilor” a elogiat profesionalismul starului portughez al madrilenilor.

„La ora 3 dimineaţa el făcea baie cu gheaţă la Valdebebas, chiar dacă iubita sa, Irina, îl aştepta acasă. Cristiano Ronaldo nu a pus niciodată banii pe primul plan, doar a dorit întotdeauna să fie primul. Este uimitor cum el a pus întotdeauna cariera înaintea modelelor sau altor tentaţii”, a dezvăluit viitorul „principal” al lui Bayern Munchen.

Afirmaţiile italianului Ancelotti vin la numai câteva zile după ce un alt fost antrenor al portughezului, Sir Alex Ferguson, a evidenţiat ambiţia lusitanului.

„Cristiano, chiar și când era epuizat, mai muncea în plus. Și-a dorit mereu să fie cel mai bun din lume”, declarase fostul manager al lui Manchester United.

Cristiano Ronaldo se află la Real Madrid din 2009, atunci când a fost cumpărat de la Manchester United cu 94 de milioane de euro, şi a devenit golgeterul all-time al grupării de pe Santiago Bernabeu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...