(VIDEO) Urările socialiștilor pentru Dorin Chirtoacă, cu ocazia nunții acestuia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Consilierii socialiști din Consiliul Municipal Chișinău i-au urat casă de piatră primarului capitalei Dorin Chirtoacă, care are astăzi nunta.

Socialiștii, în frunte cu liderul lor Ion Ceban, au mers vineri pe un teritoriu din parcul „Valea Morilor”, alocat de către Primărie unei companii de construcție

„Le dorim lui Dorin și Anișoarei multă sănătatea și fericire. Să aibă parte de copii, iar în acest sens Dorin să-și ia concediu de paternitate. După părereaa noastră Anișoara este mult mai bună în calitate de jurnalist decât Dorin Chirtoacă în calitate de primar, plus că în așa fel va avea posibilitate și timp ca să meargă cu copiii pe care îi vor avea la o policlinică, să meargă cu căruciorul pe trotuarele din Chișinău, să meargă la o grădiniță să vadă cum e să se înscrie și cât timp trebuie să facă coadă, etc. Dorin, îți dorim să mergi în concediu de paternitate iar Anișoara să fac știri buni în continuare”, a declarat Ion Ceban.

Cu această ocazie, Ceban a criticat dur activitatea Primăriei, acuzând că pe acel teren din parc urmează să se construiască un bloc de locuințe.

„Ieri acest lucru s-a întâmplat cu votul consilierilor din Partidul Nostru, PPEM, PCRM, PL, PLDM și consilierul independent Ion Ștefăniță. Noi am preîntâmpinat că acest lucru nu este posibil, deoarece acest teren este ultimul spațiu care a mai rămas pentru depozitarea nămolului atunci când lacul din parc trebuie curățit. Dacă nu se păstrează acest spațiu atunci este pericol de catastrofă ecologică. Fapt ce este valabil pentru mai multe lacuri din Chișinău întrucât zonele aferente acestora au fost la fel vândute în favoarea construirii unor blocuri de locuit sau a altor construcții”, a declarat Ceban.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...