Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

28 Martie, 2024

Felicitări cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale

Directorul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), Grigore Varaniţa, a adresat astăzi, în numele Consiliului de Administraţie al ANRCETI, un mesaj de felicitare angajaţilor autorității de reglementare, tuturor lucrătorilor din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor electronice (TIC) cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Această sărbătoare este marcată anual la 17 mai în 193 de state membre ale Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor, inclusiv în R. Moldova.

Stimaţi colegi!

Ne face o deosebită plăcere să constatăm că sărbătoarea profesională a lucrătorilor din domeniul TIC este marcată, cu trecerea anilor, de tot mai multă lume, o bună parte din care sunt antreprenori și companii noi care au intrat pe piață în ultimii ani. Ne bucură faptul că atât numărul companiilor din domeniul TIC, cât și al beneficiarilor serviciilor oferite de aceste companii creşte, iar ponderea pe care o deţine sectorul TIC în economia naţională devine tot mai importantă. Acest fapt reprezintă un rezultat logic al muncii lucrătorilor din sectorul TIC care asigură concetăţenilor noştri servicii moderne şi de calitate.

ANRCETI apreciază efortul, profesionalismul şi contribuţia Dvs. la edificarea unei societăţi informaţionale accesibile pentru toţi cetăţenii R. Moldova. Totodată, Consiliul de Administraţie dă asigurări că ANRCETI va depune eforturi pentru a asigura în continuare condiţii egale de activitate pentru toţi „jucătorii” de pe piaţa de comunicaţii electronice, a stimula concurenţa şi investiţiile, a proteja drepturile şi interesele legitime ale consumatorilor de servicii.

Pe această cale Vă adresez, stimaţi colegi, sincere urări de bine şi de sănătate cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Vă urez mult succes, energie creatoare, noi realizări, putere şi perseverență pentru a duce la bun sfârşit proiectele începute.

Cu deosebit respect,
Director ANRCETI Grigore VARANIŢA

17 mai 2016

Ultima actualizare: 17/05/2016