Explozie pe cel mai mare stadion din Premier League; Pachetul suspect de pe Old Trafford a fost detonat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliţia din Manchester a confirmat, duminică, faptul că o explozie controlată a avut loc pe stadionul Old Trafford, după descoperirea unui pachet suspect în aripa de nord-vest a arenei, înaintea meciului Manchester United – Bournemouth, din ultima etapă a sezonului din Premier League, notează BBC.

Un pachet suspect a fost găsit în aripa de nord-vest a stadionului, în zona toaletelor. Ulterior, poliţia din Manchester a confirmat că era vorba de un telefon mobil lipit de ţevile de gaze.

Poliţia din Manchester a confirmat că pachetul descoperit a fost distrus într-o explozie controlată ce a avut loc chiar la stadion. BBC notează că trei maşini de pompieri au venit la faţa locului.

Stadionul Old Trafford a fost evacuat cu 10 minute înainte de startul partidei Manchester United – Bournemouth, din ultima etapă a sezonului din Premier League. Meciul a fost iniţial amânat cu 45 de minute, după care forţele de ordine au decis că riscul disputării partidei e prea mare. 20.000 de fani erau deja pe stadion în momentul în care s-a decis evacuarea.

Arena este cea mai mare din Anglia, având o capacitate de 77.000 de locuri.

Potrivit BBC, câini special antrenaţi au fost aduşi pe stadion pentru detectarea unor potenţiali explozibili.

Meciul Manchester United – Bournemouth a fost amânat pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...