(FOTO) Marș al Tăcerii la Chișinău, de Ziua Europei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În timp ce în Grădina Publică Ștefan cel Mare se sărbătoarea Ziua Europei, pe străzile centrale ale capitalei avea loc un „Marș al tăcerii pentru susținerea familiei tradiționale”.

Marșul a fost organizat de către Mitropolia Moldovei și având în frunte arhiereii Bisericii Ortodoxe din Moldova, participanții la procesiune au pornit de la Mănăstirea Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron, Ciuflea, parcurgând în mod organizat bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt către scuarul Catedralei mitropolitane.

IMG_4662

Mitropolitul a lansat cu această ocazie și un apel către conducerea Republicii Moldova, prin care, „din numele poporului și a clerului BOM” a cerut „încetarea susținerii tuturor tendințelor distructive la nivel social și incompatibile cu credința și datinile poporului nostru”.

IMG_4675

„Marșul pentru Familie a marcat, astfel, cea de-a doua ediție și a reamintit că mariajul dintre un bărbat şi o femeie şi filiaţia tată-mamă-copil constituie baza şi viitorul societăţii moderne”, se arată într-un comunicat la Mitropoliei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...