(FOTO) Pro-rușii Dodon și Usatîi, surprinși în toane bune la recepția dedicată Zilei Europei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon și primarul de Bălți Renato Usatîi participă la recepția dedicată Zilei Europei, în condițiile în care cei doi promovează politici împotriva cursului european al Republicii Moldova.

Pro-rușii Dodon și Usatîi au fost surprinși în toane bune la recepția dedicată Zilei Europei. Deși participă la această recepție, Dodon a decis să poarte în piept panglica „Sfântului Gheorghe”.

În acest an, instituţiile de stat vor organiza o serie de activităţi de promovare a valorilor europene şi proiectelor de dezvoltare, realizate din fonduri europene. Guvernul Republicii Moldova va participa, de asemenea, la evenimentele organizate de Delegaţia UE în Republica Moldova, cum ar fi „Orăşelul European”, care în acest an va fi amenajat, pe 14 mai, în Grădina Publică „Stefan cel Mare şi Sfânt” din capitală.

În afară de „Orăşelul European”, devenit deja tradiţional, pe toată perioada lunii mai sunt preconizate diverse expoziţii, ateliere de creație, evenimente culturale, dezbateri şi prezentări de informare a publicului despre UE, iar la finele lunii mai se planifică un turneu de fotbal.

13227216_10207444345159994_8467374129614726741_n


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...