Plahotniuc nu-și dorește candidat unic al dreptei la prezidențiale: Să candideze toți cei dornici de afirmare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vladimir Plahotniuc consideră că ideea vehiculată de către opoziția extraparlamentară, de a merge în cadrul alegerilor prezidențiale cu un candidat unic, este una „ridicolă”.

Potrivit acestuia, „un partid politic serios nu poate să nu participe cu candidatul propriu la alegeri atât de importante, cum sunt cele prezidenţiale”.

„De aceea avem turul întâi, ca fiecare partid să propună electoratului candidatul şi proiectul său, iar în turul doi desigur că deja se poate ajunge la diferite alianţe, la un candidat susţinut de mai multe partide. Dezbaterea care există acum în zona partidelor de dreapta, de a susţine un singur canidat, este ridicolă, cel puţin prin modul în care se vede public că se desfăşoară, când o marionetă a unor interlopi fugari încearcă în cel mai cinic mod să profite de nişte naivi ca să-i dea lui sprijinul și voturile în numele unităţii dreptei”, a declarat Plahotniuc în cadrul unui interviu pentru Deschide.md.

El a spus că ideea unui candidat unic este o „capcană” în care „liderii de drepta” nu ar trebui să cadă.

„Ceilalţi lideri ai opoziţiei de dreapta, chiar dacă sunt neexperimentaţi, văd că au şi ei o puternică dorinţă de afirmare şi încearcă să-si construiască partide şi o carieră politică”, a mai declarat Plahotniuc.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...