Renato Usatâi: Audierea lui Shor este un show cu “Jimmy din filmele indiene”/ EXCLUSIV

Controversatul politician Renato Usatâi susține că perchezițiile și audierile de astăzi realizate de CNA și Procuratura Generală în cazul Băncii de Economii și a Băncii Sociale sunt un spectacol de prost gust, regizat de politicienii cu influență de la Chișinău.

“Dacă instituțiile de la Chișinău cu adevărat doreau să facă ceva pentru a preveni dezastrul de pe piața valutară, făceau aceste percheziții în urmă cu câteva luni, nu acum, după ce s-au furat atâtea miliarde. Aceste acțiuni au fost făcute pentru a demonstra partenerilor europeni ca și la Chișinău pot fi reținuți oameni influenți și făcute percheziții asupra proprietăților politicienilor (IPTEH – n.r.). Dar tot show-ul acesta a fost făcut doar de ochii lumii. Bineînțeles că nimeni nu va fi reținut și nu va exista o finalitate în acest dosar”, a spus Usatâi, care se află acum la Moscova, contactat de Moldova.ORG.

Oameni politici despre descinderile CNA

Usatâi a adăugat că “dacă va fi arestat cineva cu adevărat, acela va fi un funcționar asupra căruia va fi aruncată toată vinovăția”.

“Spectacolul cu audierea lui Shor seamănă cu un film indian cu Jimmy, la care oamenii din Uniunea Sovietică plăteau 40 de copeici ca să-l vadă. În timp ce ei fac show ieftin, oamenii simpli suferă din cauza dezastrului de pe piața valutară”, a adăugat Usatâi.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.