01:08:58 29.03.2024
Stiri

Încă un CANDIDAT pentru funcția de președinte al țării

Politică 10.05.2016 17:02 Vizualizări3920 Autor: Ziarul National
Încă un CANDIDAT pentru funcția de președinte al țării elldor.info


Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, recunoaște că la Congresul de constituire a formațiunii politice, care va avea loc pe 15 mai, se va lua decizia de înaintare a unui candidat pentru funcția de președinte al R. Moldova. Cel mai probabil, acest candidat va fi chiar Maia Sandu, spune fostul ministru al Educației.

„Noi și în cadrul unei reuniuni am împărțit chestionare membrilor care au putut să ajungă și dânșii au făcut nominalizarea. În cadrul Congresului, una dintre decizii va fi și înaintarea unui candidat din partea partidului”, a declarat Sandu în cadrul emisiunii „Alb&Negru”, de la Unimedia.

Maia Sandu nu știe deocamdată dacă dânsa se va retrage în favoarea lui Andrei Năstase sau liderul Platformei „DA” își va retrage candidatura în favoarea sa, astfel ca să fie un candidat comun al „dreptei” la alegerile prezidențiale.

„Încă nu s-a luat o decizie. Urmează ca noi să înregistrăm partidul, să muncim la construcția lui. O decizie în acest sens urmează să fie luată în baza unui mecanism de desemnare a unui candidat comun. Cred că în toamnă va fi luată o decizie”, a mai spus liderul PAS.

Sursa citată a mai adăugat că în PAS s-au înscris peste 7 000 de membri, iar duminica aceasta urmează să fie aleasă conducerea partidului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md