21:05:59 19.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Casa ta. Living alb: cum să obţii un decor perfect

Reportaj 09.05.2016 20:00 Vizualizări4812 Autor: Ziarul National


GALERIE FOTO // Casa ta. Living alb: cum să obţii un decor perfect sursa: one.ro

Este alegerea perfectă dacă visezi la un spaţiu luminos şi relaxant sau dacă sufrageria ta este mică şi vrei să creezi iluzia unei camere mai mari.

Albul imaculat se află de o lungă perioadă de timp în topul preferinţelor designerilor pentru amenajările interioare. Deşi este un decor la care visează foarte multe persoane, puţini au curajul să opteze pentru alb, mai ales în living, din cauza convingerii că o cameră predominant albă va fi greu de întreţinut.

Într-adevăr, albul nu este tocmai alegerea perfectă dacă ai copii mici, animale de companie sau o familie numeroasă. Dar dacă înveţi câteva trucuri, te poţi bucura de un living în care albul este predominant fără să stai cu stresul că totul se va murdări şi se va păta extrem de des.

De exemplu, alege o canapea albă cu husă detaşabilă, care poate fi spălată cu uşurinţă în maşina de spălat sau una din materiale care se pot şterge, aşa cum este pielea sau imitaţia de piele.

Iar în ceea ce priveşte covorul, optează pentru unul împletit, din polipropilenă, un material modern, în tendinţe, care poate fi şters cu o cârpă umedă sau poate fi spălat sub duş.

Accentele de culoare care se potrivesc de minune într-o cameră predominant albă sunt cele metalice, precum argintiu, auriu sau cupru, care reuşesc să ofere o notă elegantă şi preţioasă. De asemenea, pentru un look relaxant, asociază albul cu lemnul natur. Combinaţia de alb şi gri este o variantă demnă de luat în caLcul dacă vrei un living modern.













































Sursa: one.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md