De data aceasta însă, în colimatorul zoiniţei şovine au intrat cele mai civilizate state ale lumii contemporane, fiind porcărite în cel mai mârşav şi neruşinat mod, încercând să demonstreze, asemeni teoriei hitleriste, supremaţia Rusiei faţă de întreaga civilizaţie umană.

Mai pe scurt, priviţi – cu punga de vomă alături – emisiunea de la REN TV "Территория заблуждений с Игорем Прокопенко" din 17.04.2015

Ce o să aflaţi?

1. Că leagănul civilizaţiei este voronejskaia oblosti! Primul om de pe planetă s-a născut în satul Kostenki, regiunea Voronej, cu 21 de mii de ani înaintea europenilor!

2. Că englezii se spală pe faţă şi pe dinţi, folosind acelaşi lichid acumulat în chiuvetă de către fiecare membru al familiei, pentru a economisi apa!

3. Că Parisul, capitala lumii, e un ghetou plin de gunoi printre care poţi trece doar cu ajutorul buldozerului. Astfel au fost francezii încă din vremurile străvechi, spune propagandistul lui Putin, Prokopenko! Cică francezii îşi făceau nevoile şi aruncau fecalele direct în stradă, de pe fereastră, de unde dejecţiile ajungeau într-un havuz, iar de acolo locuitorii beau apă!!! Mai mult, regii francezi erau analfabeţi şi doar “rusoaica” Ana Iaroslavna a adus în Franţa scrisul, cititul şi ştiinţa de carte! În timp ce europenii erau cufundaţi în întunericul analfabetismului, ruşii erau o civilizaţie dezvoltată.

4. Spre deosebire de europeni, ruşii erau igienizaţi, susţine, patetic şi efervescent urmaşul lui Goebbels. Spălatul părului la femeile europene era o raritate, majoritatea mureau pline de păduchi, la fel ca şi aristocraţii. Chiar şi Regele Soarelui, Ludovic al XIV, s-a spălat doar de două ori în întreaga sa viaţă! (Bine, ne întrebăm, de ce atunci marele poet Lermontov a scris Proşceai, nemîtaia Rossia, şi nu altfel? Câte latrine sunt astăzi în Rusia, şi câte în Europa?) Pârlitul a ajuns să spună atât de multe minciuni, încât ne face să credem că Rusia din secolul al IX-lea avea tehnologii mai avansate decât la ora actuală.

5.Aflăm de la păcăliciul kremlinist că europenii uită că anume ruşii au descoperit tăbliţa periodică a elementelor chimice, radioul şi televiziunea (sic!)

6. Că misiunea Rusiei e de a salva nu numai Europa, ci şi întreaga civilizaţie.

7. Un oarecare Maşkov scria acum un secol că din Rusia va curge lumina şi că statele lumii i se vor alinia, că va depăşi Japonia şi China, că va deveni lider mondial în medicină, tehnologii. Vasiuki, nu alta! Şi imediat în cadru apare cine? Cine? Vova Putin! Preferatul din sondaje a 60 la sută dintre moldo-ivani!

8. Că americanii, evreii cumpără pe nimic milioane de hectare din Siberia prin interpuşi, mai zice ciocănitoarea propagandistică a lui Putin.

Sigur, oamenii normali ar putea reacţiona la asemenea inepţii şi poveşti goebbelsiene cu ironie sau umor. Însă nu vorbim doar de această gogoaşă greţoasă, ci de o întreagă industrie statală, care emite, zi şi noapte, miliarde de săgeţi veninoase peste spaţiul nostru informaţional, aflat sub totala ocupaţie a Federaţiei Ruse.

Între timp, pentru complicitatea la crima propagandistică, contribuabilii achită salarii grase mercenarilor de la CCA, Parlament, Guvern şi Procuratură.

Nu-i aşa, domnule Timofti?!

Aşa e!

Vasile Năstase

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.