18:55:15 18.04.2024
Stiri

Reacția FURIOASĂ a lui Dodon la expoziția de tehnică militară americană din centrul Chișinăului: „E un atac asupra ortodoxiei!”

Politică 08.05.2016 14:14 Vizualizări2008 Autor: Ziarul National
Reacția FURIOASĂ a lui Dodon la expoziția de tehnică militară americană din centrul Chișinăului: „E un atac asupra ortodoxiei!”


Liderul socialiștilor, Igor Dodon, varsă foc și pară pe o rețea de socializare, comentând aducerea tehnicii militare americane, în această dimineață, în Piața Marii Adunări Naționale.

„Azi, forţele militare a NATO au comis un alt act de blasfemie în faţa locuitorilor din Moldova. Într-o zi, când toţi ortodocșii din R. Moldova sărbătoresc Paștele Blajinilor şi îşi amintesc de cei dragi care au decedat, echipamente militare NATO au intrat în capitala Republicii Moldova - Chişinău.
Nu e prima dată când grupul militar al NATO comite astfel de acțiuni în privința ortodocșilor din întreaga lume. În anul 1999, în timpul Paştelui, aeronave ale Alianței au efectuat bombardamente în Iugoslavia”, a comparat Dodon expoziția de tehnică militară americană cu un atac al NATO asupra ortodoxiei.

Liderul socialiștilor consideră că militarii americani au decis să aducă tehnica militară în centrul capitalei cu o zi înainte de 9 mai de frică rezistenței care ar fi existat din partea populației dacă aceasta era adusă mâine.

„Soldaţii din ţările NATO au comis un act de sfidare a credincioşilor ortodocşi, demonstrându-și încă o dată intenţiile de ocupanți”, a mai scris Dodon.

Pe de altă parte, presa din Federația Rusă observă în articolele care se referă la expoziția de tehnică militară NATO din centrul Chișinăului că anterior Dodon a dat asigurări că aceasta nu va ajunge în Piața Marii Adunări Naționale, lucru care nu s-a întâmplat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md