10:20:45 24.04.2024
Stiri

Ciobanu vrea să aducă la Chișinău SUPERCUPA Europei. „Vom vedea pe viu echipe precum Chelsea”

Sport 18.04.2015 14:14 Vizualizări2876 Autor: Ziarul National
Ciobanu vrea să aducă la Chișinău SUPERCUPA Europei. „Vom vedea pe viu echipe precum Chelsea”


Președintele FMF, Pavel Ciobanu, care recent a fost decorat de președintele Nicolae Timofti cu Ordinul Republicii, are un vis și vrea să-l transforme în realitate. Acesta promite că, odată cu apropierea R. Moldova de UE, va fi mult mai ușor de absorbit fonduri pentru construcția unui stadion național de 25-30 de mii de locuri. În acest sens, Ciobanu vrea să aducă la Chișinău un meci pentru Supercupa Europei, exact cum a reușit anul acesta Georgia.

„Problema construcției unui Stadion Național ne frământă pe toți. Personal nu port nicio vină pentru asta, pentru că nu e treaba FMF să construiască asemenea edificii, dar toți așteaptă să întreprindem ceva în acest sens. Trebuie să găsim bani și investitori, iar acum lucrăm în această direcție”, a declarat Ciobanu pentru „Moldova Sport”.

Oficialul FMF spune că e încrezut că acest proiect va fi realizat. „Astfel vom reuși să aducem la Chișinău Supercupa Europei. Să fi avut măcar un stadion de 18 mii de locuri, atunci cred că puteam depune o cerere la UEFA pentru a găzdui un asemenea meci. Acum, Supercupa Europei nu se mai dispută la Monaco, dar pe întregul continent. Așa țări precum Estonia, Lituania, Letonia, R. Moldova, Georgia sau Armenia pot primi acest drept. Spectatorii din Moldova ar fi foarte satisfăcuți să vadă pe viu echipe precum Chelsea. Cred că și organele statale sunt interesate în realizarea acestui proiect. Chiar la ultimul meci al naționalei am discutat câteva minute cu premierul Chiril Gaburici despre asta”, a mai adăugat Ciobanu.



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md