Imediat cum au pătruns pe gazon, în frunte cu antrenorul Dan Alexa, fotbaliştii giuleşteni, care au profitat de amânarea partidelor din Liga 2,  îmbrăcaţi în tricouri negre, au fost aplaudaţi de către cei deja prezenţi în jurul altarului improvizat. Jucătorii echipei de lângă Podul Grant au aprins câte o lumănare, s-au rugat pentru sufletul camerunezului, după care au plecat tot în aplauze spre autocar. 

La câteva secunde distanţă după ce rapidiştii au plecat, a ajuns pe gazon şi Giani Kiriţă, unul dintre foştii căpitani ai roş-albilor.

”Trecem prin momente foarte dificile, care ne marchează din nou, dramatic, istoria încercată. Patrick era un tânăr plecat departe de casă, care a luptat în tricoul lui Dinamo pentru a-şi întreţine familia şi pentru a-şi urma visul de a ajunge un mare fotbalist.

Este un coşmar, o tragedie care a umbrit fotbalul din întreaga lume! Toţi dinamoviştii suntem în doliu, am pierdut unul dintre noi. Suntem şi vom fi alături de familia lui Patrick, pe care o vom sprijini cu tot ce putem. În numele tuturor dinamoviştilor transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate!”, a spus Ionuţ Negoiţă, principalul finanţator al roş-albilor.