Ambasadorul UE a invitat moldovenii la Ziua Europei în limba română/ VIDEO

Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola, a invitat moldovenii să sărbătorească Ziua Europei prin intermediul unui mesaj video postat pe rețeaua de socializare Facebook.

Tapiola a ales să vorbească în limba română. „Dragi prieteni, aș dori să vă invit să vizitați Orășelul European care va fi organizat pe 14 mai în Parcul „Ștefan cel Mare”. Vom avea, de asemenea, un festival de cultură europeană și alte evenimente interesante din 15 mai care se vor derula pe parcursul săptămânii. Ne dorim să arătăm asistența oferită de UE pentru Republica Moldova și oamenii săi, să ne bucurăm împreună de cultura și bucătăria europeană”, a îndemnat Pirkka Tapiola.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.