După zile tensionate la muncă viaţa socială agitată nu face decât să te obosească şi mai tare, însă din obligaţie trebuie să te alături unor prieteni plini de chef de viaţă. Te prefaci încântat de compania lor şi chiar de discuţiile care se poartă, deşi ai prefera să stai în braţele persoanei pe care o iubeşti.

Taur

Nici n-a trecut bine vacanţa că tu deja visezi la alta, de această dată mai lungă şi cu un traseu deosebit. Momentan situaţia financiară nu te ajută să mergi în vacanţa la care visezi, dar poţi cel puţin să îţi faci planuri pentru mai târziu când vei apuca să pui nişte bani deoparte.

Gemeni

Ai obţinut un rezultat bun la locul de muncă şi te lauzi tuturor cunoscuţilor, iar atunci cineva vine şi îţi spune că se putea şi mai bine. Perfecţionismul de care dai dovadă nu îţi este un aliat, aşa că începi să îi dai dreptate străinului şi veselia îţi piere. Nu minimaliza lucrurile importante, ci apreciază-le pentru că vin în urma unor zile lungi de muncă.

Rac

Încă de la prima oră a dimineţii faci tot felul de comparaţii cu alţii pentru a vedea unde te situezi tu în această ecuaţie. Acest proces nu se dovedeşte unul benefic pentru că vei constata cu uimire că tu eşti rămas cel mai în urmă dacă te compari cu anturajul tău. Caută o cale doar a ta şi nu copia modele altora pentru că sunteţi oameni cu personalităţi şi abilităţi diferite.

Leu

Crezi că ţi se cuvine mai multă atenţie în familie şi de aici până la a-i acuza pe cei din casă de faptul că nu te susţin suficient mai este un singur pas. Desigur că nu reuşeşti să vezi faptul că nu ai dreptate, iar pe cei din casă îi deranjează atitudinea ta, de aceea te vor ignora ore în şir.

Fecioara

Visezi la rutină pentru că în ultimul timp ai fost ocupat cu tot felul de activităţi ieşite din comun. Te ocupi cu mare drag de treburile casnice, iar familia apreciază faptul că vrei să pui la punct lucrurile lăsate în urmă. Spre seară vei avea ocazia să stai de vorbă cu un nou vecin sau cu o nouă persoană venită în anturaj.

Balanţă

Ai o dorinţă de socializare cum nu ai mai avut de mult timp, aşa că accepţi invitaţiile în tot felul de locuri extravagante. La sfârşitul zilei vei constata că ai portofelul mai gol, dar sufletul mai plin de optimism şi bună dispoziţie. Ba chiar ai putea spune că ai câştigat şi la capitolul viaţă socială pentru că ai întâlnit persoane noi.

Scorpion

Forţat de împrejurări trebuie să stai alături de unele persoane ce te inhibă prin modul lor agresiv de comportament. Tot ce trebuie să faci este să fii răbdător pentru câteva ore şi să nu te laşi copleşit de emoţii. Imediat ce se va încheia ziua vei veni alături de cei dragi pe care îi iubeşti şi care te înconjoară cu înţelegere.

Săgetător

Partenerul preferă să muncească şi acasă, iar tu în ciuda faptului că nu te pricepi la ceea ce are de făcut, încerci să îl ajuţi atât cât poţi. Seara te simţi mulţumit de ceea ce ai reuşit, ba chiar eşti satisfăcut că ai învăţat şi nişte lucruri noi. Nici recompensa pe care o primeşti nu este de neglijat.

Capricorn

Este un moment al adevărului pentru tine, astfel că poţi semna acte ce au efecte pe termen lung asupra ta. Poate fi vorba despre o achiziţie sau îţi iei un angajament pe care nu eşti sigur că îl poţi ţine până la capăt şi respectând termenii contractului Ceri sprijinul persoanei iubite pentru a face faţă noilor cerinţe şi noului statut.

Vărsător

Chiar credeai că ai un cuvânt de spus în viaţa unor prieteni, dar mod cert te-ai înşelat observând modul în care acţionează în ultima vreme. Nu este cazul să te comporţi autoritar ori să încerci să le organizezi viaţa pentru că toate consecinţele unor acte necugetate le vor suporta ei.

Peşti

Adevărul spus în faţă consideri că este exact ceea ce trebuie să faci, dar modul tău de a vorbi nu îi încântă deloc pe cei din jur. Îi forţezi să asculte adevărul şi la final afişezi un zâmbet triumfător. Motive să îţi pară rău de ceea ce spui nu ai, poate doar un pic de reţinere la gândul că aceştia vor fi duşmanii tăi de mâine.