Primul transfer al lui Guardiola la Man City: Un fundaș de 50 de milioane de euro

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pep Guardiola va fi, de la 1 iulie, noul manager al lui Manchester City, iar primul său transfer pentru cetățeni va costa 50 de milioane de euro. Clubul englez va plăti clauza de reziliere a contractului unuia dintre cei mai promițători fundași central francezi.

ETB, televiziunea regiunii autonome basce, a anunțat că Aymeric Laporte va pleca de la Athletic Bilbao în această vară, după ce s-a înțeles cu Manchester City și-și va achita clauza de reziliere cu clubul basc, în valoare de 50 de milioane de euro. Nu au existat negocieri între Athletic și City, deoarece ibericii nu vând jucători, cei care pleacă făcând-o achitându-și clauza de reziliere.

E cazul lui Laporte, 21 de ani, dorit de Pep Guardiola la viitoare sa echipă. Managerul catalan a fost pe 7 aprilie la Bilbao pentru a discuta cu fotbalistul și sursa citată scrie că l-a convins să joace la City.

Laporte s-a accidentat grav pe 24 martie, în amicalul echipelor de tineret ale Franței și Scoției, suferind o fractură de fibulă cu dizlocarea gleznei drepte, el fiind indisponibil tot restul sezonului. El va reveni la antrenamente abia la jumătatea lunii iulie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...