Moldova, la cel mai important târg internaţional de încălţăminte şi marochinărie din Düsseldorf/ FOTO

Încălțăminte și accesorii din piele produse în Republica Moldova sunt expuse în aceste zile la Târgul internaţional din sectorul încălţăminte şi marochinărie GDS- Global Shoes, care se desfăşoară la Düsseldorf, Germania.

În cadrul evenimentului, companiile din Republica Moldova prezintă o varietate de produse de origine autohtonă, printre care încălţăminte, genţi și accesorii din piele. La standul comun, producători cum ar fi Cristina, Oldcom, Floare, Tiras sau Vitalie Burlacu și-au expus produsele, care par să fie pe placul vizitatorilor.

OLDCOM participă pentru prima dată la această expoziție. “Am mers cu o colecție de cizme de ploaie, espadrile modele clasice, precum și cele din colecția nouă primăvară-vară 2015. De asemenea, avem ghete, balerini. Pentru noi, participarea înseamnă foarte mult, iar promovarea peste hotare este un indice esențial în activitatea noastră. Este cea mai mare expoziție de încălțăminte și marochinărie din lume”, spune Olga Botnaru, marketing manager al companiei.

Ana Cicati, marketing manager la compania Vitalie Burlacu, spune că la fel participă pentru prima oară și au mers cu o colecție largă de produse între care genți, curele, accesorii cum ar fi huse pentru telefoane. “La expoziție a plecat chiar Vitalie Burlacu”, a declarat aceasta pentru Moldova.ORG.

Participarea producătorilor autohtoni la expoziție beneficiază de suportul proiectului CEED II.

Expoziția se desfășoară în perioada 4 – 6 februarie. Standul moldovenesc poate fi găsit de vizitatori în Hala 3 / C24. Catalogul companiilor participante din Republica Moldova poate fi consultat aici.

Foto: Facebook/ Cristina, OLDCOM

expozitie_germania_cristina1 expozitie_germania expozitie_germania_cristina expozitie_germania_oldcom

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.