În total, s-au adunat peste 600 de mii de lei. În consecinţă, visul Ludmilei de-a avea o casă mai bună, unde să se simtă în siguranţă împreună cu cei trei copii ai ei, este la un pas de a deveni realitate. 

Şi povestea lui Vlăduţ Cauş din Grătieşti a impresionat o lume întreagă. Astfel, viaţa acestei familii s-a schimbat la 180 de grade de când Jurnal TV a prezentat povestea lui Vlăduţ. Datorită donaţiilor, copilul va pleca peste două săptămâni în Turcia, unde va fi operat la coloană, intervenţie care îi va oferi şansa de a merge. 

Şi veştile bune nu se încheie aici. Un cec de 134 de mii de lei a ajuns în raionul Orhei, la Petru şi Victoria Fuciji, cei doi fraţi care suferă de hipoacuzie. Acum micuţii vor putea beneficia de un implant cohlear care i-ar ajuta să audă. 

Echipa emisiunii „Veranda” a susţinut Fanfara de fete din satul Holercani, raionul Dubăsari. Ele îşi doresc o sală de repetiţii ajustată cerinţelor, costume de scenă, dar şi instrumente muzicale performante. Chiar din start, o firmă din Chişinău s-a angajat să schimbe cele trei ferestre ale sălii de repetiţii, iar Orchestra Prezidenţială a Moldovei a oferit în dar fetelor un set de pupitre şi partituri muzicale, gest urmat şi de Orchestra Departamentului Trupelor de Carabinieri. Totodată, vestitul designer moldovean Daniel Racoviţă şi-a propus serviciile în elaborarea designului costumelor pentru membrii fanfarei. 

Jurnal TV mulţumeşte tuturor telespectatorilor care nu au rămas indiferenţi şi s-au implicat în campania „Dăruieşte lumină, învie speranţă”. Am demonstrat că împreună putem face oameni fericiţi.