Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Viața Familiei


Invitatul de astăzi este Vlad Sainciuc.

„Cum combatem migrena? Cu ceai de lăvănțică. Infuzia se prepară dintr-o lingură de flori de lăvănțică, opărite cu 250 ml de apă clocotită și se beau două căni de ceai pe zi.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct

Alt subiect - Nervii trebuie puși la punct. Pentru starea de neliniște, care poate fi organică sau psihică, însoțită de oboseală și epuizare, se recomandă ceaiuri din mentă, gălbenele, hamei, rozmarin și altele. Toate pot fi găsite la noi în Republica Moldova. De exemplu, se pune o linguriță de vâsc în 250 ml de apă rece și se lasă opt ore, după care se strecoară și se lasă pentru câteva secundă să clocotească.

Pentru cei care au probleme cu rinichii se recomandă consumarea produselor lactate, legume mai multe, dulciuri mai puține, iar băuturile alcoolice, ceaiul verde, negru, cafeaua sau băuturile carbogazoase trebuie excluse. Totodată, meniul zilnic trebuie să fie unul vegetarian. Detalii la aceste subiecte și nu numai, pot fi găsite în ziarul Viața Familiei.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG