Pe 28 mai, pe stadionul "Giuseppe Meazza" din Milano, Italia, la ceremonia de deschidere a finalei UEFA Champions League, prezentată de Pepsi, va concerta Alicia Keys, care va introduce evenimentul într-o nouă eră a divertismentului live. Fiind difuzată în mai mult de 220 de ţări, finala UEFA Champions League este cel mai urmărit eveniment sportiv anual din lume.

"Sunt foarte încântată că voi interpreta noile mele melodii la finala UEFA Champions League, un eveniment sărbătorit în fiecare colţ al lumii. Va rămâne un moment de referinţă în istorie, ce va reprezenta spiritul tuturor pasiunilor pe care le împărtăşim, indiferent de unde locuim şi cine suntem. Sunt onorată să fac parte din această experienţă specială, atât de îndrăgită de publicul din întreaga lume", a declarat Alicia Keys.

În acest an, ceremonia de deschidere va îmbina muzica, divertismentul şi sportul, celebrând de asemenea moda şi designul ca un omagiu adus oraşului gazdă, Milano.

 "UEFA Champions League este ultima etapă a fotbalului european, reunind în competiţie cele mai bune două echipe de pe continent. Credem că un astfel de artist, foarte iubit la nivel global, va spori şi mai mult competiţia, atingând în consecinţă o audienţă mai largă din punct de vedere demografic, care va consolida în cele din urmă statutul global al UCL", Guy-Laurent Epstein, Directorul de Marketing al UEFA