Maria Ciobanu: „Domnule ministru Jizdan, polițiștii nu sunt salarizați pentru a proteja proprietățile lui Plahotniuc”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii sunt salarizați pentru a apăra cetățenii Republicii Moldova, nu proprietățile lui Plahotniuc, spune parlamentarul PLDM Maria Ciobanu care îl critică pe ministrul de Interne Alexandru Jizdan.

Reacția deputatei vine după ce sute de polițiști au fost dislocați pe stada Bulgara, acolo unde își are locuință oligarhul Vladimir Plahotniuc, în fața hotelului Codru și a clădirii Global Business Center.

„Domnule ministru Jizdan, polițiștii sunt salarizați pentru a apăra cetățenii Republicii Moldova, nu proprietățile lui Plahotniuc. Să vă fie rușine. Veți răspunde și pentru „isprăvile” din 7 aprilie, și pentru gazele lacrimogene cu care au fost împroșcați cetățenii care protestează astăzi în mod pașnic”, a scris Ciobanu pe o rețea de socializare.

Amintim că manifestanții din PMAN s-au împărțit în două tabere. Unii protestează pe starada Bulgara, iar alții la sediul Global Business Centre.

Anterior polițiștii au aruncat cu gaze lacrimogene, după ce câteva persoane au început să arunce cu pietre în oamenii legii.

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, îndeamnă oamenii să rămână calmi şi să nu recurgă la violenţe. Asta după ce câţiva protestatari au început să clatine unul dintre autocarele care blochează intrarea în curtea GBC.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...