Real ar fi încercat să-l vândă pe Ronaldo; Cum au reacționat PSG și Man United

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo e golgheter în La Liga, cu 31 de goluri, dar impactul său la Real în acest sezon a fost mult mai scăzut față de precedentele. În plus, conflictul prelungit pe care l-a avut cu fostul antrenor, Rafa Benitez, care a tensionat atmosfera în vestiar, i-a făcut pe șefii madrilenilor să-i caute cumpărător, fără succes însă.

Guillem Balague, unul dintre cei mai respectați jurnaliști de la Sky Sports şi expert în fotbalul spaniol, susține că portughezul nu s-ar fi opus ideii de a pleca de pe Bernabeu, dar nu s-a găsit un club care să vrea să-l achiziționeze pe fotbalistul în vârstă de 31 de ani.

„Manchester United n-a fost prea interesată, iar PSG s-a întâlnit cu jucătorul de cinci ori, dar a considerat că e prea costisitor transferul, astfel că niciunul dintre aceste două cluburi n-a pus pe masă o ofertă.”, a spus Balague, citat de Sky Sports News.

Real nu are voie să facă transferuri în două ferestre de mercato, dar sancțiunea e deocamdată suspendată, după ce clubul a făcut apel. Astfel, foarte probabil, madrilenii vor mai putea face transferuri în această vară, ceea ce înseamnă că au două opțiuni pentru Ronaldo.

Fie îl vând mai ieftin la finalul sezonului, pentru a putea să aducă un înlocuitor, fie îi oferă doi ani în plus de contract, ceea ce însă s-ar putea să nu fie pe placul lui Gareth Bale. Balague susține că galezul nu e foarte mulțumit de prezența pentru două sezoane în plus a portughezului pe Bernabeu și, mai mult, niciun alt atacant n-ar vrea să vină ca să concureze pe post cu portughezul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...