Încărcaţi cu bunătăţi au venit şi trei profesori din raionul Nisporeni. Au adus cu ei alimente, printre care multe dulciuri pentru copii, dar şi sume de bani adunate de la mai multe persoane. Nici familia Josanu din Mândreşti, raionul Teleneşti nu a rămas indiferentă.

Printre cei care i-au călcat pragul Ludmilei, este şi Vasile, un moldovean stabilit cu familia în Franţa. Bărbatul spune că drama prin care trece Ludmila i-a atins sufletul. Astfel, împreună cu soţia au hotărât să doneze economiile familiei pentru visul femeii.

Cu o rază de bucurie a venit şi o familie din Chişinău. De o bucurie enormă a avut parte şi mezinul familiei care a primit din partea unor persoane, ce au preferat să-şi păstreze anonimatul, un calculator nou-nouţ. Surpriza l-a lăsat aproape fără cuvinte pe băiat. Pavel ne-a spus că darul îi va fi foarte util pentru a obţine în continuare succese la învăţătură.
 
Cei care vor să ajute în continuare această familie, pot transfera bani pe conturile afişate pe ecran. Împreună putem să le dăruim speranţă şi să le facem viaţa mai uşoară Ludmilei şi copiilor ei.