Nume
Parola
Vizualizări: 4165
Masa rotundă: „Asigurarea echilibrului de gen în mass-media şi mediatizarea femeilor migrante”
22 Aprilie 2016 — Asociaţia Presei Independente (API) vă invită la masa rotundă „Asigurarea echilibrului de gen în mass-media şi mediatizarea femeilor migrante” care va avea loc marţi, 26 aprilie 2016, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferinţe a Hotelului Jolly Alon (mun. Chişinău, str. Maria Cebotari, 37).
În cadrul mesei rotunde, va fi prezentat raportul de analiză calitativă a conţinutului editorial a 30 de instituţii mass-media (posturi tv şi radio, site-uri/portaluri, agenţii de presă, ziare), beneficiare ale Programului de susţinere a mass-mediei în asigurarea egalităţii de gen. De asemenea, vor fi dezbătute unele aspecte ale autoevaluării jurnalistice prin prisma dimensiunii de gen şi recomandările experţilor pentru echilibrarea discursului de gen al instituţiilor mass-media.
La eveniment sunt invitaţi jurnalişti şi editori, experţi în problematica de gen, lideri de opinie, alte persoane interesate.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la adresa electronică: stela.roman@api.md, completând formularul de mai jos sau la numărul de telefon 022 210602 (persoană de contact: Stela Roman, coordonatoare proiecte).

Programul de susţinere a mass-mediei în asigurarea egalităţii de gen este realizat de API cu suportul Programului ONU ”Femeile în Politică”.