Reacția lui Candu față de ideea moțiunii de cenzură lansată de Dodon

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a venit cu o reacție la ideea liderului socialiștilor, Igor Dodon, de a depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului.

Candu i-a sugerat astăzi lui Dodon să aducă mai multe argumente care să susțină moțiunea de cenzură, adăugând că acesta trebuie să demonstreze “seriozitate în intențiile sale”.

Astfel, Candu i-a cerut lui Dodon:

1. Să arate clar care sunt obiecțiile cu privire la activitatea Guvernului

2. Să anexeze la acea moțiune de cenzură un program de guvernare pe care-l vede el ca fiind unul bun pentru țară. Și trei, să anexeze la acea moțiune de cenzură ca toată țara să vadă bunele intenții și un cabinet de miniștri. Numele, funcțiile acelor miniștri. Un cabinet din umbră precum ar trebui să existe la opoziție.

“În momentul în care dumnealui va veni cu aceste elemente, atunci într-adevăr se pare că va avea seriozitate în intenție și este binevenit să-și exercite dreptul ca opoziție parlamentară a tot ceea ce înseamnă moțiune de cenzură”, a adăugat Candu.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.