Ultima oră

Principele României a venit cu oameni de afaceri în Republica Moldova

În această vizită, Principele Radu este însoțit de un numeros grup de oameni de afaceri din Cluj, de o delegație a primăriei comunei Săvârșin din județul Arad, precum și de reprezentanți ai Revistei Timpul, de la Iași.

Vizita Alteței Sale Regale la Chișinău cuprinde întâlniri cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, cu viceprim-ministrul și ministrul Economiei, Octavian Calmîc, cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, cu președintele Academiei de Științe a Moldovei, profesorul Gheorghe Duca, și cu primarul Municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

Principele Radu va vizita Academia Militară "Alexandru cel Bun", unde va ține o prelegere pe teme de securitate națională. Alteța Sa Regală va face, cu această ocazie, o donație de carte de specialitate academiei. La întâlnirea cu profesorii și studenții militari va lua parte ministrul Apărării Anatolie Șalaru.

La Bălți, Principele Radu va vizita Catedrala "Sfinții Împărați Constantin și Elena", Camera de Comerț și Industrie și va prezida o întâlnire între oamenii de afaceri clujeni și reprezentanți ai domeniului economic din Bălți.

La Chișinău și Bălți, Alteța Sa Regală va asista la lansarea volumului "Calea europeană a Republicii Moldova", coordonat de profesorul Sorin Bocancea și publicat de Editura Adenium din Iași. La Chișinău, volumul va fi lansat la sediul Uniunii Scriitorilor, iar la Bălți, în sala mare a Universității "Alecu Russo".
 
Publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *