00:14:38 26.04.2024
Stiri

FOTO // Cele mai SEXY vedete care au peste 40 de ani. Cum se MENȚIN în formă?

Monden 17.04.2016 18:40 Vizualizări1780 Autor: Ziarul National
FOTO // Cele mai SEXY vedete care au peste 40 de ani. Cum se MENȚIN în formă? voux.ro


Au depășit acel prag critic pentru orice femeie – vârstă de 40 de ani, dar acest lucru nu este vizibil pe chipul și siluetă lor, scrie voux.ro. Care sunt atunci secretele înfățișării lor desăvârșite?

Cameron Diaz – 43 de ani

Actriță hollywoodiana îndeamnă pe toată lumea să-și iubească trupul și să aibă grijă de el. De fapt, chiar a scos o carte, „The Body Book”, despre înaintarea în vârstă în cel mai frumos mod cu putință. Și adevărul e că diva vorbește din proprie experiență: ea urmează o dietă sănătoasă, face mult sport și are o atitudine cât se poate de pozitivă.

În toate conferințele de presă pe care le-a susținut odată cu lansarea cărții, Cameron Diaz a recunoscut că, atunci când avea 20 de ani, mânca prăjeli dimineață, la prânz și seară. De la o anumită vârstă, însă, a constatat că organismul ei nu mai procesa așa de bine preparatele pline de grăsimi și carbohidrați, ceea ce a determinat-o să-și schimbe alimentația. Simplu, nu-i așa?

Nu chiar, dacă e să luăm în calcul programul draconic pe care actriță îl are zilnic la sală de sport. Ea combină joggingul cu ridicarea greutăților și Pilates. În ceea ce privește operațiile estetice, nu este împotrivă. A încercat Botox-ul, dar nu i-a plăcut și a renunțat la el.

1

Gwyneth Paltrow – 43 de ani

Printre cele mai costisitoare proceduri estetice pe care le face constant se număra micro-dermabraziunea faciala și măștile cu oxigen. Și, pentru că timpul nu-i permite prea des asemenea desfătare, Gwyneth face, în fiecare seară, câte o baie fierbinte în care toarnă diverse săruri pe care și le cumpără singură de la farmacie.

Astfel, diva de 43 de ani se relaxează după o zi aglomerată și își curăță pielea în întregine. Și, că tot veni vorba despre lipsă timpului, cel mai bun sfat de frumusețe pe care l-a primit de la un make-up artist a fost să-și scufunde toată față în apa rece că gheață, atunci când este obosită și n-a dormit destul.

Pentru a se menține în formă, dar și că să-și păstreze frumusețea face fitness de cinci ori pe săptămâna. „Fitness-ul e foarte important chiar și pentru ten. Pielea este cel mai mare organ al nostru și putem să ne detoxifiem organismul transpirând în exces în sală de sport și eliminând astfel toxinele din corp. Iar, după sport, eu fac un duș rece. E bun pentru sistemul nervos”, a declarat Gwyneth Paltrow pentru presă americană.

2

Eva Mendes – 42 de ani

Actriță de origine cubaneza este căsătorită cu Ryan Gosling și a devenit mamă unei fetițe, Esmeralda Amada, în 2014, adică la 40 de ani. Este vegetariană convinsă, atât din motive estetice, cât și pentru că ține la sănătatea ei, și practică meditația transcedentală.

Se machiază zilnic, punând accent pe ochi, și folosește lunar ulei de cocos pentru frumusețea pletelor ei. Primul produs cosmetic pe care l-a cumpărat în adolescență a fost un ruj la care Cindy Crawford, idolul ei, făcea pe-atunci reclamă.

În ceea ce privește menținerea în formă, face exerciții cardio și ridica greutăți de trei ori pe săptămâna și mănâncă cu moderație tot ce poftește.

3


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md