Peste 15 mii de alergători din 50 din țări au alergat astăzi la Maratonul din Chișinău!

Astăzi Chișinăul s-a transformat într-un stadion imens. Peste 15 mii de persoane din 50 de țări au alergat distanțe de 3, 10, 21 și 42 de km.

Majoritatea participanţilor au primit vineri și sâmbătă pachetele de start, care includ: un număr individual cu un chip electronic de unică folosinţă pentru cronometrarea timpului, un tricou oficial în calitate de suvenir, harta curselor cu descrierea detaliată a programului evenimentului și multe alte cadouri de la partenerii competiției.

Startul cursei a fost dat în Piața Marii Adunări Naționale. În dimineața zilei de ieri a avut loc cursa pentru copii Kids Run Day by Nordic, la care au participat peste 300 de copii.

Participanții la cursă au invadat rețelele de socializare cu fotografii:

maraton maraton 1 maraton 4 maraton 5 maraton 6 maraton 7 maraton 8 maraton 9

maraton11

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.