Ronaldo a stabilit un nou record pentru acest sezon de Primera

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo a închis tabela sâmbătă, pe terenul lui Getafe și a ajuns la 31 de reușite în acest sezon, dar nu golul e cea mai importantă realizare a sa la meciul de sâmbătă.

Atacantul portughez a devenit, sâmbătă, singurul jucător de câmp din Spania care a jucat toate minutele în acest sezon în campionat. Până în etapa a 33-a reușise acest lucru și Rosales, de la Malaga, dar fundașul dreapta venezuelean nu a jucat în această rundă și Cristiano Ronaldo a rămas lider solitar.

În total, lusitanul a jucat 2.970 de minute în La Liga (33 de meciuri, 31 de goluri și 11 pase decisive). Mai are 899 de minute în Liga Campionilor (10 meciuri, 16 goluri și 4 pase decisive).

Golul marcat sâmbătă pe Coliseum Alfonso Perez a fost al 20-lea reușit de CR7 în poarta lui Getafe, care a devenit, alături de Sevilla, „victima” preferată a celui mai bun marcator al Realului.

„I-am odihnit pe Bale și Benzema, dar pe Cristiano Ronaldo nu, momentan. Vom vedea mai târziu, fiindcă acum joacă bine și marchează”, a spus antrenorul Zinedine Zidane, la finalul meciului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...