12:48:44 23.04.2024
Stiri

Putin, pus în ÎNCURCĂTURĂ de întrebarea unei fetițe de 12 ani

Știri 14.04.2016 19:29 Vizualizări1955 Autor: Ziarul National
Putin, pus în ÎNCURCĂTURĂ de întrebarea unei fetițe de 12 ani tvc.ru


Preşedintele rus, Vladimir Putin, a fost pus joi, în timpul sesiunii anuale de întrebări-răspunsuri cu cetăţenii ruşi, numită „Linia directă", în faţa unei alegeri dificile: o fată de 12 ani l-a întrebat pe cine ar salva mai întâi de la înec, pe preşedintele Turciei, Recep Erdogan, sau pe cel al SUA, Barack Obama, informează agenţiile ruse de presă. Putin a recunoscut că întrebarea l-a pus, cu adevărat, în dificultate.

Varia Kuzneţova, în vârstă de 12 ani, l-a pus pe Putin în dificultate, atunci când l-a întrebat ce ar face dacă Erdogan şi Obama ar fi în pericol să se înece şi pe cine ar salva prima dată. Vladimir Putin a recunoscut că adolescenta a reuşit să-l pună în dificultate.

„Dacă cineva decide să se înece, el nu mai poate fi salvat. Sigur că noi suntem gata să întindem o mână de ajutor şi de prietenie oricărui partener al nostru, evident dacă acesta doreşte“, a fost replica lui Putin.

Acesta a ţinut să menţioneze că, pentru el, Turcia este o ţară prietenă, în ciuda problemelor care există cu unii dintre oamenii politici care nu se comportă aşa cum ar trebui.

Conflictul dintre Rusia şi Turcia a escaladat începând de anul trecut, atunci când Turcia a doborât un bombardier rusesc la graniţa cu Siria, motivând că acesta îi încălcase graniţa fără permisiune. Rusia se află în relaţii tensionate şi cu SUA din cauza rolului pe care îl are în evenimentele din Ucraina.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md