Dacă nu aveaţi un program important în acest weekend, Coachella 2016 s-ar putea să reprezinte un mod foarte plăcut pentru a petrece câteva ore în faţa televizorului. Unul dintre cele mai mari festivaluri din lume are loc în acest weekend în Statele Unite, dar oriunde vă aflaţi în lume, îl puteţi viziona gratuit pe YouTube.

Momentan, nu se cunoaşte întreaga listă de artişti care vor cânta la eveniment, dar printre cei prezenţi se numără LCD Soundsystem, Guns N’ Roses, Ellie Goulding, Sia şi mulţi alţi. În cazul celor de la Guns N’ Roses, aceasta este prima reuniune a formaţiei după foarte mulţi ani de pauză, în timp ce pentru Sia, acesta va fi unul dintre primele sale concerte. Similar cu anul trecut, evenimentul de trei zile se petrece în mijlocul lunii aprilie, mai precis, va începe vineri, pe 15 aprilie la ora 6:30 PM ET şi se va încheia duminică. Joi sau vineri pe pagina de YouTube dedicată evenimentului ar trebui să vedeţi şi întregul program cu concertele, pentru a vă face propria listă.

Coachella 2016 va putea fi vizionat gratuit pe YouTube pe trei canale diferite. În acest format veţi putea vedea atât concerte live cu artiştii voştri preferaţi, cât şi interviuri. O funcţie nouă introdusă anul acesta online ţine de un calendar digital în care vă puteţi bifa prestaţiile pe care doriţi să le vedeţi şi, atâta timp cât aveţi browser-ul pornit pe YouTube, la momentul potrivit, se va deschide automat canalul cu concertul pe care vroiaţi să-l vedeţi. Fiind vorba de YouTube, nu ar trebui să întâmpinaţi nici un fel de probleme în a posta concertul pe TV, fie printr-un Apple TV, Chromecast sau banal cablu HDMI.

Mai multe informaţii despre Coachella 2016 puteţi vedea pe coachellalive.com şi coachella.com.