Impact fatal! Doi moldoveni şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în apropiere de Kiev// FOTO

Doi cetăţeni moldoveni şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în apropiere de Kiev. Toyota Land Cruiser 200,.maşina în care se aflau cei doi, s-a tamponat cu o utilitară MAN М44. Accidentul a avut loc ieri seara în jurul orei 21:00

Vinovat de accident s-ar face șoferul camionului care a venit de pe un drum secundar și nu a cedat trecerea autoturismului cu cetățeni moldoveni care circula pe traseul principal.

În urma impactului, partea frontală a automobilului a fost făcută zob. Şoferul de 56 de ani şi pasagerul de 49 de ani, asupra cărora a fost găsite paşapoarte moldoveneşti, au decedat pe loc. Aceştia practic au fost zdrobiţi în întregime. Corpurile neînsufleţite ale acestora fiind descarcerate de salvatorii ucraineni.

Şoferul autospecialei s-a ales cu dosar penal pentru încălcarea regulilor de circulaţie, soldate cu deces.

accident ucraina

accident ucraina

accident ucraina

accident ucraina

accident ucraina

accident ucraina

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.