Rețeta Tamarei Șchiopu // Tort cu morcov
Străduiţi-vă să alegeţi morcovi din cei mai dulci pentru această reţetă.
Ingrediente
Mod de preparare
1.Încălzim cuptorul până la temperatura de 180 de grade Celsius.
2.Într-o strachină adâncă amestecăm toate ingredientele, în afară de morcovi şi suc, până ce obţinem o masă fărâmicioasă.
3.Adăugăm morcovul ras şi sucul de mere şi amestecăm bine totul cu o lingură de lemn.
4.Ungem o tavă ovală pentru copt (20-22 cm) cu grăsime vegetală, după care turnăm aluatul.
5.Coacem tortul în cuptorul fierbinte timp de o oră. Vom controla cu o scobitoare ca aluatul din mijloc să fie bine copt. Dacă vârful scobitoarei iese uscat după o împungere, înseamnă că tortul e gata.
6.Lăsăm să se răcească, iar după asta aranjăm tortul pe un vas de servit şi îl presurăm cu zahăr pudră pe deasupra.
7.Servim tortul la ceai sau la cafea.
Cei care vor submina democrația și independența R. Moldova, MONITORIZAȚI în continuare de SUA. „Statele Unite ale Americii sunt cei mai importanți parteneri ai R. Moldova atunci când vorbim de sancțiuni”
„Timpuri pe care nu le-a vrut Dumnezeu”: O expoziție dedicată foametei organizate de sovietici în Basarabia și filmul „Omorâți prin înfometare”, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău
Autoritățile R. Moldova, ajutate de 14 Înalți Consilieri UE în procesul de reforme și de integrare europeană: Jumătate dintre aceștia sunt din România