„Este oribil ceea ce se întâmplă în Legislativ! Parlamentarii traseişti îşi schimbă opiniile nu de la o zi la alta, ci de la o oră la alta. Ştiu că voi fi iarăşi citată să mă prezint la CNA, dar nu pot să nu spun că unii dintre ei îţi creează impresia că au fost cumpăraţi de câteva ori în actuala legislatură”, a scris Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Pe lângă aceasta, liberal democrată nu poate găsi explicaţia la votul mutual al transfugilor pentru orice proiect de lege, înaintat de Partidul Democrat. „Cum altfel poate fi explicat votul lor mutual pentru orice proiect de lege înaintat de membrii PDM? Ei, care mai ieri erau într-o opoziţie dură faţă de PDM, nu acceptau nici să ne aşezăm la o masă pentru a discuta cu ei... Vedeau scoaterea din captivitate a statului doar dacă mergem în opoziţie! Nu acceptau categoric să mai fim complici la dezmăţul instaurat de PDM în instituţiile judecătoreşti, în toate instituţiile de drept”, comentează deputatul.

Ciobanu le atribuie tinerilor deputaţi calificativul de trădători, mărturisind că „Stăpânul” statului capturat le satisface mofturile pentru a domni în linişte. „Tinerii deputaţi trădători după ce şi-au primit, probabil, solda de la Stăpânul statului capturat Republica Moldova, au prins la curaj... Se vor şefi de delegaţii parlamentare, preşedinţi ai grupurilor parlamentare, iar Stăpânul nu are de ales şi le satisface mofturile trădătorilor pentru a "domni" liniştit într-un stat pe care l-a sărăcit într-un hal fără de hal”, a declarat Maria Ciobanu.

„Volens-nolens te întrebi: pe cine vor reprezenta cei 26 de parlamentari trădători, mergând în delegaţii peste hotare?”, a conchis aceasta.