Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
07.04.2016

Expoziția internațională “Tourism. Leisure. Hotels” s-a deschis astăzi la Moldexpo

Expoziția internațională “Tourism. Leisure. Hotels” s-a deschis astăzi la Moldexpo

Astăzi la Chișinău a avut loc deschiderea expoziției internaționale “Tourism. Leisure. Hotels” în incinta pavilionului Moldexpo, la care participă numeroase agenții de turism din Republica Moldova, dar și din alte țări, precum Romania, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Slovacia și Turcia.
 
La deschidere au fost prezenți viceministrul Economiei RM, Vitalie Iurcu, Președintele autorității naționale pentru turism din Romania, Anca Pavel-Nedea, viceministrul Economiei Republicii Bulgară, Daniela Vezieva, precum și o serie de ambasadori acreditați in RM.
 
Viceministrul economiei, Vitalie Iurcu a deschis expoziția cu un cuvînt de salut și a menționat ca de-a lungul anilor, această expoziție a devenit un loc în care sunt valorificate oportunitățile turismului moldovenesc. De asemenea, dumnealui a menționat că numărul de turiști în Republica Moldova a crescut cu 28% in anul 2015, iar Guvernul este alături pentru a susține inițiativele antreprenorilor și Agenției Turismului în dezvoltarea sectorului turistic din țara noastră.
 
 Potrivit serviciului de presă al Ministerului Economiei, Guvernul RM a inițiat o serie de măsuri, care au ca scop îmbunătățirea climatului de afaceri din Republica Moldova, de care va beneficia și industria turismului.
 
În cadrul evenimentului, Agenția Turismului din Republica Moldova a premiat o serie de hoteluri si agenții de turism din țară, care au promovat activ imaginea Moldovei peste hotare, la diferite expoziții turistice internaționale, pe parcursul anului 2015.
 
Expoziția “Tourism. Leisure. Hotels” se va desfășura în perioada 7-10 aprilie 2016 la Moldexpo.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus