Asta au constatat magistraţii Judecătorii sectorului Râşcani, care instrumentează dosarul. Bănuitul nu a vrut să facă declaraţii în faţa instanţei motivând că se simte rău.

Se întâmplă, însă, pentru a cincea oară consecutiv, începând exact din ziua când individul urma să facă depoziţii, ultima etapă înainte ca judecătorii să pronunţe o decizie. 

După ce a lipsit patru şedinţe consecutiv, motivând că se simte rău, la a cincea, individul bănuit de comandarea omorului fostei iubite, a fost adus în faţa judecătorilor. Însă, nici de această dată nu a depus mărturii.

Magistraţii au constatat că inculpatul refuză intenţionat să depună mărturii, astfel încât procesul va trece la etapa următoare, sărind peste audierea inculpatului.

Următoarea şedinţă de judecată va avea loc pe 12 aprilie. Amintim că, în decembrie 2014, o tânără de 29 ani din capitală a fost stropită pe faţă cu acid sulfuric, în momentul în care a vrut să urce în ascensor, în blocul în care locuia, din sectorul Râşcani al capitalei. Victima a decedat peste câteva ore la spital.

Ancheta a stabilit că fostul iubit al fetei a comandat crima, iar planul ar fi fost îndeplinit de către un prieten de-al său contra sumei de 1.000 de dolari, lucru recunoscut de către ambii. Dacă instanţa le va dovedi vinovăţia, suspecţii riscă detenţie pe viaţă.