Şapte români acuzaţi de furturi, arestaţi în nordul Elveţiei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Şapte cetăţeni români suspectaţi de apartenenţă la o reţea specializată în furturi au fost arestaţi preventiv în două operaţiuni efectuate în nordul Elveţiei, informează site-ul de ştiri Bluewin.ch.

Patru români au fost opriţi duminică după-amiază în punctul de trecere a frontierei Rheinfelden, situat în cantonul Argovia (Aargau), la frontiera Elveţiei cu Germania. În cursul unui control de rutină, în maşina românilor, înmatriculată în Spania, poliţiştii elveţieni au găsit telefoane mobile furate şi scule care pot fi folosite pentru spargerea de locuinţe, potrivit Mediafax.

Cei patru români, cu vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani, au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de furt calificat, autorităţile elveţiene suspectând că sunt specializaţi în „turism infracţional”.

Alţi trei români au fost arestaţi duminică seară în orăşelul Würenlos, situat tot în cantonul elveţian Aargau. Pe numele celor trei români, cu vârste de 30, 39 şi 46 de ani, există mandate de arestare pentru furturi din locuinţe.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...