(FOTO) Frigidere elegante: Cum arată electrocasnicele „îmbrăcate” de Dolce & Gabbana

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Colecția de obiecte electrocasnice uzuale cu decorațiuni artistice a companiei italiene Smeg se va îmbogăți din aprilie cu noi piese realizate într-o manieră inedită.

Frigiderele produse de firma din Guastalla au capatat o infățișare de lux grație colaborării inițiate de Smeg cu celebra casă de moda Dolce & Gabbana, relatează Extravaganzi.

Cele două companii italiene s-ar putea să fi creat cele mai elegante frigidere din lume, rezultatul cooperării urmând să fie expus între 12 și 17 aprilie în cadrul expoziției Salone Internazionale del Mobile 2016, din Milano.smeg-dolce-gabbana

100 de frigidere Smeg Fab 28 au fost decorate de artiștii casei Dolce & Gabbana, modelele variind de la scene medievale de luptă, la decorațiuni tradiționale siciliene, blazoane sau clasice motive florale, potrivit business24.ro.

Culorile vii folosite de artiștii sicilieni ai casei de modă fac din banalele obiecte electrocasnice un adaggio plin de viață al unei locuințe moderne.

Seria limitată de 100 de frigidere Fab 28 de la Smeg va fi pusă în vânzare începând cu luna mai a acestui an, în cadrul salonului de la Milano fiind expuse doar câteva exemplare care ilustrează din plin bogația de motive și eleganța acestor produse.

smeg-dolce-gabbana-2


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...