(VIDEO) Real Madrid, în inferioritate numerică, obține o victorie extraordinară pe terenul Barcelonei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid s-a impus sâmbătă, în El Classico, pe Camp Nou, în fața marii rivale FC Barcelona, marcând un gol pe final, în inferioritate numerică.

Meciul, unul cu mai puțină încărcătură decât altă dată, în condițiile în care Barcelona pornea cu un avantaj considerabil în fruntea clasamentului, a fost destul de anost în prima repriză, încheiată fără gol marcat.

Mitanul secund a arătat cu totul altfel, în special după ce Pique a deschis scorul, dintr-un corner. A fost doar al 6-lea gol al catalanilor cu capul în acest sezon de Primera.

După doar 5 minute Benzema a egalat, printr-o foarfecă spectaculoasă în urma unor greșeli în apărarea gazdelor. Din minutul 70 a existat o singură echipă pe teren, Real având numeroase ocazii de a marca și înscriind prin Bale. Reușita a fost însă anulată incorect, asistentul acordând un fault în atac.

În minutul 83 Real a rămas cu un om în minus, dar asta nu i-a împiedicat pe elevii lui Zinedine Zidane să înscrie în minutul 85, prin Cristiano Ronaldo.

A fost prima înfrângere în acest sezon, pe Camp Nou, pentru Barcelona. Catalanii au pierdut ultima dată pe teren propriu acum 13 luni, în fața Malagăi.

În urma acestui rezultat, Barcelona rămâne cu 76 de puncte cu 7 etape înainte de final. Atletico e pe 2, cu 70 de puncte, în timp ce Real ocupă poziția a 3-a, cu 69 de puncte.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...