Andreea Marin a revenit pe micile ecrane, dar nu singură, ci alături de soţul ei Tuncay!

Andreea Marin a revenit în televiziune, iar în prima ediţiei a emisiunii “Preţuieşte viaţa” l-a avut invitat chiar pe soţul ei, fizioterapeutul Tuncay Ozturk care i-a fost alături şi chiar a sărutat-o. Evident, cunoscută pentru discreţia de care dă dovadă în viaţa personală, Andreea Marin s-a lăsat sărutată frăţeşte, pe frunte.

Îmbrăcată într-o ie, Andreea le-a povestit telespectatorilor despre fiorul primei iubiri şi motivele pentru care trebuie să aprecieze viaţa.

Vedeta l-a prezentat tuturor pe soţul său, medicul Tuncay Ozturk, ca fiind persoana care i-a schimbat viata si careia ii cere sfatul cand este vorba de vreo decizie importanta.

Andreea Marin a anunţat că emisiunea va avea 40 de minute, va fi difuzată duminica seara și va fi „despre alegerile pe care le faci în viață, despre sănătate, nutriție, design interior, despre călătorii ce citim, spre ce privim”. „E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Emisiunea va fi în reluare miercuri seara, după Telejurnal. Va fi și un pic de reality-show și informație pentru o viață mai bună”, a declarat anterior Andreea Marin, la Antena Stars.

Reamintim că Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România.Vedeta a cunoscut faima în Republica Moldova pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România.

andreea marin

andreea marin

Sursa: Libertatea.ro

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.