Ultima oră

Suedia: O parte a aeroportului Landvetter, de lângă Goteborg, evacuată din cauza unei alerte cu bombă

Purtătorul de cuvânt al poliției suedeze, Peter Adlersson, a afirmat că experții geniști deplasați la locul incidentului analizează două pungi de plastic găsite în terminalul pentru zboruri interne.

Ulf Wallin, reprezentant al companiei Swedavia, care administrează aeroportul, a precizat că s-a primit ”o amenințare externă” și în consecință poliția a intrat în stare de alertă.

Pasagerii atât de pe zborurile interne, cât și de pe cele externe pot în continuare să efectueze operațiunea de check-in la aeroport. Deocamdată niciun zbor nu a fost deviat spre alte aeroporturi.

Cotidianul regional Göteborgs-Posten, citat de site-ul de știri thelocal.se, a relatat că o substanță explozivă numită pentyl ar fi fost găsită în zona de sosiri a aeroportului. Informația nu a fost confirmată de poliție sau de reprezentanții administrației aeroportului.

Măsurile de securitate au fost consolidate în aeroporturile din Suedia în urma atentatelor comise la Bruxelles pe 22 martie și soldate cu 32 de morți și 340 de răniți.

Sursa: Agerpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *