Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Ziua umorului marcată la Chișinău

Ziua umorului marcată la Chișinău

Teatrul Eugene Ionesco anunță în cadrul zilelor umorului, pentru 31 martie, spectacolul „Arta conviețuirii”, pentru 1 aprilie, comedia „Chirița în provincie”, pentru 2 aprilie, comedia romantică „Iubirea la proști”, iar pentru 3 aprilie, cel mai controversat și mediatizat spectacol din ultima lună „Ubu Rege” la ora 18:30.

Chirița 1„Arta convieţuirii” este un spectacol montat după piesa „Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Această comedie vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

Teatrul Eugene Ionesco vă invită în data 1 aprilie, ora 18:30, la spectacolul „Chiriţa în provincie”, în regia lui Petru Vutcărău. La sfârşit, veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.

Iubirea la proști 1Comedia „Iubirea la proști” este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România) cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

Ubu nu aparţine deloc unei specii rare. Poate fi văzut cum zâmbeşte din spatele ecranelor, de la etaje înalte, din fotolii confortabile, din poziţii înalte, de la amvoane şi tribune. Masca acestui Ubu, se potriveşte cel mai bine peste chipuri de barosani, afacerişti, şefi, mahări, directori, conducători, leaderi politici, magnaţi, preşedinţi şi peste mutra oricărei lichele, în general. Masca lui Ubu le vine ca o mănuşă tuturor celor care operează cu mănuşi.