Mai mulţi primari şi consilieri din raionul Ocniţa părăsesc PLDM!

Mai mulţi primari şi consilieri locali din raionul Ocniţa au anunţat că părăsesc Partidul Liberal Democrat din Moldova. În declaraţia semnată de aceştia se menţionează că „aflarea mai departe în rândurile acestui partid, liderii căruia sunt implicaţi în scandaluri de corupţie, este inadmisibilă”.

Astfel, aleşii au semnat o declaraţie politică prin care susţin că sunt dezamăgiți de membrii şi liderii formaţiunii care sunt implicați în scandaluri de corupție fără precedent.

Primarii şi consilierii au anunţat că vor adera la echipa Partidului Democrat, alături de care îşi propun „să modernizeze ţara şi să contribuie la procesul de integrare europeană”.

declaratie pldm

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.