Un artist rus, transportat de urgenţă la spital! Ala Pugaciova a sunat la Urgenţă

Umoristul și parodistul rus Maxim Galkin a fost transportat în această noapte de urgență la o clinică privată din suburbia Moscovei, acuzând dureri puternice în regiunea abdomenului, scrie lifenews.ru.

Potrivit sursei citate, Galkin a fost transportat la spital în jurul orei 4 dimineață. Acesta s-a plâns de dureri insuportabile la nivelul abdomenului.

Doctorii au precizat că înainte de a-l urca în ambulanță, i-au administrat artistului analgetice. In jurul orei 4 dimineaţa în localitatea Greazi a fost chemată ambulanta. Pacientul acuza dureri puternice în regiunea abdominală. Barbatului i s-au administrat preparate analgezice, pentru diminuarea durerii. Dupa asta el a fost dus in zona VIP a spitalului.”, arată sursa citată.

Ulterior, interpretul Filip Kirkorov, un apropiat al familiei, a declarat că, de fapt, umoristul a ajuns la spital, din cauza unor dureri la spate. „Din câte cunosc, şi-a întins muşchii în timp ce se antrena în sala de forţă”, a explicat Kirkorov.

Şi interpretul Maxim Galkin a declarat pentru presa rusă că a avut dureri la spate şi că în curând va merge acasă.

pugaciova

pugaciova

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.