Nume
Parola
Vizualizări: 1402
Concurs de proiecte! În atenția APL de nivelurile I și II din raioanele Soroca, Drochia și Florești!
Soroca, 28 Martie 2016 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord invită autoritățile publice locale de nivelurile I și II din raioanele Drochia, Soroca și Florești (Regiunea de Dezvoltare Nord), eligibile pentru participarea la Concursul de selectare a proiectelor de dezvoltare regională anunțat pentru perioada anilor 2017-2020, să participe miercuri, 30 martie, la o sesiune de informare care se va desfășura, începând cu ora 10.00, în incinta Liceulului Teoretic „Constantin Stere” din Soroca (sala de festivități), str. Dimitrie Cantemir, 26.

Până în data de 3 mai 2016, APL de nivelurile I și II din Regiunea de Dezvoltare Nord (mun. Bălți și raioanele Briceni, Edineț, Dondușeni, Drochia, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei, Soroca) pot depune notele conceptuale de proiect la sediul ADR Nord (mun. Bălți, Piața Vasile Alcsandri, 8). Vor urma mai multe etape: de completare a notelor conceptuale și de selectare și de aprobare spre finanțare. Acest proces va dura cinci luni.

Proiectele selectate urmează să obțină finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și trebuie să țină de următoarele domenii: infrastructura drumurilor, aprovizionarea cu apă și sanitație, îmbunătățirea factorilor de mediu, dezvoltarea infrastructurii de afaceri, sporirea atractivității turistice și eficiența energetică a clădirilor publice.

Formularele necesare pentru participarea la concurs se găsesc pe site-ul www.adrnord.md.

Pentru mai multe detalii despre procedura de completare și depunere a documentelor, vă recomandăm să luați legătura cu specialiștii din cadrul Secției managementul proiectelor a ADR Nord: tel. (0231) 2-56-46; e-mail: smp.adrnord@gmail.com.

www.adrnord.md