Candu despre democrata care a insultat-o pe Maia Sandu: Va fi luată o decizie în privința ei

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a reacționat la mesajul insultător postat de o democrată pe rețeaua Facebook la adresa Maiei Sandu.

“Regretăm modul de exprimare pe care l-a avut colega noastră Zika Ivanschi în adresa Doamnei Maia Sandu. Această declarație nu reprezintă viziunea membrilor PDM și nu este poziția Partidului Democrat din Moldova. PDM este o formațiune politică ce se bazează pe principii de toleranță, respect, egalitate și dreptate. Opinia colegei noastre a fost strict personală și credem că, de fapt, a fost mai degrabă o exprimare eronată, decât o opinie. Cazul respectiv va fi discutat de conducerea partidului și va fi luată o decizie în privința Doamnei Z. Ivanschi”, a comentat Andrian Candu.

Menționăm că Zinaida Ivanschi,  Secretarul Organizaţiei de Femei a PDM a insultat-o pe Maia Sandu prin intermediul unui comentariu.

„În vecii vecilor nu aș vota o Femeie- sterilă! Să-și încheie o familie, apoi să îndrăznească să conducă o țară. Ordine în Suflet, Ordine în Familie, apoi Ordine în Țară!”, a scris aceasta cu referire la Maia Sandu.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.