Suarez a marcat contra tuturor țărilor sudamericane; Doar 5 jucători au reușit asta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Luis Suarez a marcat împotriva Braziliei, la remiza, 2-2, dintre naționala cariocas și Uruguay. „Canibalul” revenise la echipa națională după 640 de zile de absență și a câștigat pariul cu colegul său din atacul Barcelonei, Neymar, care nu a punctat pentru naționala sa.

Suarez a ajuns la 45 de goluri pentru naționala Uruguayului, fiind golgheterul all-time al naționalei celeste. Însă, acesta a fost primul gol reușit de atacantul de 29 de ani împotriva Braziliei, ultima țară din CONMEBOL împotriva căreia fostul atacant al lui Liverpool nu marcase încă. Acum, Suarez a completat tot tabelul: a înscris împotriva fiecăreia din celelalte nouă naționale din America de Sud.

Performanța este cu atât mai importantă, cu cât doar alți patru jucători au reușit-o în istorie. Unul dintre ceilalți patru este chiar coechipierul său de la Barcelona și din atacul MSN, Leo Messi.

Cei cinci fotbaliști care au marcat împotriva tuturor rivalilor din America de Sud:

1. Zico (Brazilia)
2. Arnoldo Iguaran (Columbia)
3. Agustin Delgado (Ecuador)
4. Lionel Messi (Argentina)
5. Luis Suarez (Uruguay)

Doar doi dintre cei cinci, Luis Suarez și Agustin Delgado, au reușit să marcheze împotriva tuturor celor nouă adversare în meciuri din preliminarii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...