Ronaldo și Neymar ar putea juca în aceeași echipă din vară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Una dintre forțele financiare ale fotbalului european, PSG, și-a propus să dea lovitura pe piața transferurilor și să aducă în această vară două nume sonore. Planul e ca Neymar și Cristiano Ronaldo să fie coechipieri, banii nefiind o problemă pentru transferurile celor doi.

Informația, vehiculată prima oară în mediile franceze de presă, a fost confirmată sâmbătă de Corriere dello Sport. PSG e echipa care îi vrea pe cei doi, în condițiile în care e tot mai aproape să se despartă de Cavani și Ibrahimovic.

Cristiano Ronaldo, ca și Neymar, poate fi convins cu un salariu multimilionar, iar Real cu o sumă de transfer care să-i poată facilita aducerea unui alt nume important. Cum portughezul are deja 31 de ani și un sezon deloc convingător, clubul de pe Santiago Bernabeu e posibil să ia în serios o ofertă consistentă.

În ceea ce privește transferul lui Neymar, șeicul Al-Thani, președintele lui PSG, are în mână în negocierile cu Barcelona contractul de sponsorizare al catalanilor cu Qatar Airways, care nu s-a semnat, din cauza neînțelegerilor financiare. Barca solicită 60 de milioane pe an în următoarele patru sezoane, oferta din Qatar fiind de 40 de milioane, cu 10 mai mult față de actuala înțelegere, care expiră în această vară.

Dar, dacă acceptă suma solicitată de campioana iberică și adaugă o alta de aproape de 100 de milioane pentru Neymar, s-ar putea ca șeful qatarez al lui PSG să aibă șanse de reușită și Neymar să plece la Paris.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...